Apa alcalina pH 8.8 6.2l Perla Moldovei

  • Producător: Perla Moldovei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Greutate: 6.20l
  • Preț cu TVA: 10,00 Lei
  • Preț/l : 1,61 LeiATENTIE! Acest produs nu se poate livra prin curier in alte orase decat in Iasi!      

Apa Perla Moldovei este o apa oligominerala natural alcalina, avand pH-ul cu valoarea 8,8. Alcalinitatea este data de tulpina bicarbonatului de sodiu (NaHCO3) care se gaseste natural în aceasta apa rara. Extrasa de la 210m adancime, apa Perla Moldovei nu este supusa niciunui proces care sa-i modifice compozitia chimica sau alcalinitatea, fiind îmbuteliata in aceeasi stare in care se gaseste si in adancuri.

Conform buletinului de analiza numarul 1045-1047, eliberat de Directia de Sanatate Publica a Judetului Buzau pe data de 23.07.2013, apa Perla Moldovei prezintă urmatoarele caracteristici:
- nitriti: sub 0,001 mg/l (limita maxima de admisibilitate pentru consumatori este de 0,5 mg/l);
- nitrati: sub 0,6 mg/l (limita maxima de admisibilitate pentru consumatori este de 50 mg/l).

Apa Perla Moldovei este foarte placuta la gust si proprietatile ei fizico-chimice o recomanda pentru consumul zilnic, fara restrictii.

Sanatatea ta se bucura, deoarece apa alcalina:
- neutralizeaza aciditatea din organism. Aciditate ce cauzeaza acneea, durerile de articulatii, arsurile la stomac, impotenta, constipatia, infectiile urinare, cu ciuperci, cu bacterii, psoriazisul, anumite forme de cancer;
- ajuta organismul sa isi reia functiile normale, astfel incat sa nu mai ia calciu din organism si magneziu din oase si din dinti, pentru ca sangele sa neutralizeze aciditatea din urma alimentatiei;
- pastreaza sanatatea celulelor noastre, starea lor fiind alcalina, pentru ca celulele sa isi pastreze functiile normale si sa nu se transforme in celule canceroase;
- curata corpul de reziduuri, deoarece agentii patogeni mor in mediul alcalin;
- energizeaza organismul;
- ajuta organismul sa asimileaze nutrietii;
- este un excelent tratament pentru diabet, obezitate, osteoporoza, psoriazis;
- stopeaza sau incetineste bolile cronice, precum cancerul, diabetul, artrita si bolile cardiovasculare;
- este benefica femeilor insarcinate: aproape ca nu vor mai aparea stari de voma.

Informatiile prezentate pe www.casutanaturii.ro, despre valoarea terapeutica a produselor au scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicilor sau a oricarui personal medical calificat.
In cazul afectiunilor, alimentatia poate imbunatati rezultatele tratamentul medicamentos prescris de medicina clasica.
Pentru mentinerea starii optime de sanatate este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata, un stil de viata pozitiv si activitate fizica.

Sanatatea ta conteaza!