De ce sa-i alegi pe Spiridusi?

5.5 motive pentru care sa alegi Casuta Naturii:

1. Spiridusii stiu cat de important este sa fii alaturi de familie, asa ca au introdus serviciul de livrari acasa, in parc sau la birou.

2. Spiridusii impreuna cu specialistul in nutritie si dietetica Ionut Ignat, organizeaza periodic "Intalniri cu si despre Sanatate" pentru a oferi informatii despre pastrarea sanatatii si prevenirea bolilor.

3. Casuta este deschisa 55 ore pe saptamana, timp in care poti sta sa studiezi in liniste etichetele si beneficiile produselor din Casuta!

4. Spiridusii impreuna cu profesori, organizeaza ateliere si jocuri care sa stimuleze creativitatea si dezvoltarea copiilor.

5. Spiridusii organizeaza ateliere de initiere in bucatarie a copiilor cu ajutorul parintilor, fratilor, bunicilor.

5.5. Pentru ca iubim sanatatea, si " Sanatatea ta conteaza!"

De asemenea....

1. Daca am ambala noi am garanta calitatea produselor de 100 ori valoarea acestora, insa pentru ca le primim gata ambalate putem sa garantam pentru calitatea acestora doar o data, asa ca de ajunge la dumneavoastra un produs alterat noi va dam banii inapoi.

2. Stim ca vocea unui client nemultumit se aude de 10 ori mai tare decat cea a unui client multumit, tocmai de aceea in cazul in care nu vei fi multumit de calitatea atelierelor tinute de Spiridusi, iti vei primi banii inapoi.

3. De asemenea daca vei primi pietre in coletele de la Spiridusi si nu va fi 1 Aprilie 1900 toamna, va garantam ca va veti primi banii inapoi a doua zi.

4. Daca in termen de 15 de zile iti dai seama ca nu ai nevoie de produsele primite de la Spiridusi, ai posibilitatea de a trimite produsele intacte catre ei si sa iti primesti banii inapoi. ( conform Termeni si conditii - Art. 6)

5. Noi avem incredere in furnizorii nostri si in certificatele produselor pe care le detinem. Daca le verificati si se arata a fi falsuri noi va despagubim cheltuielile de verificare.

Cu drag din Casuta Naturii,
Spiridusii