Despre Noi

Bun venit în Căsuța Naturii! 


  

Când intri la noi, în Căsuța Naturii, cel mai probabil te va întâmpina un zâmbet pe jumătate știrb, doi ochi mici și negri și-un chiot de bucurie. E Matei, cel mai tânăr și mai simpatic Spiriduș al Căsuței. După așa bun-venit, dacă te mai lasă inima, ai să-ți rupi privirea de la el către produsele noastre și către noi - Liviu și Ionela – atenți la rândul nostru la puștiul energic care ne-a completat viața.

Ăștia suntem noi, gazdele Căsuței. Sau Spiriduși, ne mai poți spune și așa. 

Suntem așa cum ne vezi: o familie tânără care muncește neîncetat la construirea visului în care crede. Ne-am înarmat cu entuziasm, am selectat cu grijă produsele pe care le-am adus, am amenajat Căsuța cu mobilier făcut de noi și i-am deschis porțile pentru întreaga comunitate locală: rezidenții cartierului, pasionații de sport, mâncare bio și sănătoasă, părinți și viitori părinți, copii și educatori, nutriționiști, comunități și asociații locale. Să creștem Căsuța alături de toți acești oameni a fost și este o călătorie nemaipomenită, în care noi ne-am cunoscut mai bine, i-am cunoscut pe ei mai bine, am devenit părinți și am învățat de la ei, la rândul nostru oferindu-le ce avem mai bun: produse și preparate naturale, sănătoase, blânde cu natura.Am pornit simplu: de la pasiunea noastră pentru mâncare și un stil de viață sănătoase. Și ne-am dat seama că vrem să împărtășim și cu alții ceea ce știm noi, produsele bio și organice în care avem încredere și pe care le consumăm, o altfel de abordare a alimentației. Așa că am deschis Căsuța.

Patru ani mai târziu de la deschidere, după obstacole depășite și lecții învățate, suntem aici - mai mulți, mai maturi, mai ancorați în realitate – conștienți de cât de mult contează sănătatea și câte valențe are de fapt acest cuvânt.

Sănătatea ta contează! Iar noi suntem aici pentru a te ajuta să faci ceva în legătură cu asta

În viziunea noastră Căsuța Naturii din viitor e locul de întâlnire al oamenilor care apreciază natura și mâncarea curată, care fac sport, au grijă de corpul lor, își menajează și cultivă spiritul și relațiile cu ceilalți, își cresc copiii în armonie și cu blândețe, la fel cum conviețuiesc și cu natura.

Produsele și serviciile noastre, fie că vorbim de cele de pe rafturi, fie de cele pregătite în bucătăria noastră, sunt aici ca să sprijine acest stil de viață sănătos, ca să te ajute să economisești timp pe care mai apoi să-l petreci cu cei dragi.

Noi suntem aici când:

  • Ai nevoie de alimente bio, eco sau locale, provenind din surse de încredere, pe care să le găsești aproape de tine
  • Cauți cele mai blânde și eficiente produse cosmetice și de curățenie
  • Cauți mâncare pregătită numai cu ingrediente naturale, cu produse proaspete și de calitate
  • Nu ai timp să prepari tu mâncare pentru familia ta, dar vrei să le oferi ”the next best thing”
  • Vrei să intri într-o comunitate care împărtășește aceleași valori ca tine, apreciază mâncarea locală, sănătoasă și curată și trece la acțiune, nu doar predică despre asta
  • Ai nevoie de un loc în care să te informezi corect, să ai libertatea de a analiza și compara produsele de la raft fără a fi supravegheat îndeaproape
  • Ai întrebări, nelămuriri și cauți răspunsuri pertinente și informate, de la persoane în care ai încredereHai și tu în Căsuța Naturii!

Fii alături de noi în această călătorie, pentru că ne dorim ca împreună să oferim copiilor noștri un viitor în care mâncarea sănătoasă din ingrediente naturale, curate, gătită cu pasiune și respect pentru mediu - de la alegerea furnizorilor locali și globali, la modalitatea de gătire, de ambalare și livrare -  să fie normalitatea.

Online e mereu deschis, intră oricând aici pe site și informează-te, caută și comandă produsele de care ai nevoie.

În Căsuța Naturii din Iași, Șos. Păcurari, nr. 158, bl. 591 (intersecția Moara de Foc) te așteptăm de luni până vineri de la 9.00 la 10.00 și sâmbătă de la 9.00 la 13.00 cu multe produse bio și sănătoase, cu preparate proaspete din Bistro și multă bucurie!

·