Livrare

Casuta Naturii trimite cu bucurie produsele dorite de dumneavoastra astfel:

Livrare nationala:

Trimiterea produselor din Casuta Naturii se face prin Curier Rapid in 1 - 5 zile lucratoare, in functie de momentul in care comanda dumneavoastra ajunge si in functie de stocul existent. Desi toate produsele apar cu stoc,mai sunt si cazuri in care produsul lipseste, caz in care clientul va fi anuntat telefonic.

Avantajele trimiterii prin curier rapid:
- Localizare colet
- Livrare rapida
- Posibilitate plata ramburs

Costurile de livrare prin curier rapid:

- Pentru un cos de cumparaturi de o valoare mai mare de 250 lei*, Casuta Naturii va achita costul transportului.**

* cos de cumparaturi in greutate de maxim 5kg.

**pentru localitatile aflate in reteaua nationala a firmei de curierat  (pentru localitatile care nu se regasesc in reteaua de acoperire a firmei de curierat se taxeaza kilometrii suplimentari de la cea mai apropiata agentie teritoriala, indiferent de valoarea comenzii)

- Pentru un cos de cumparaturi de o valoare mai mica de 250 lei, clientul va inmana curierului contravaloarea produselor dar si costul aferent transportului. Cost ce porneste de la 15 lei pentru primul kilogram si urca in functie  greutatea coletului, localitatea de destinatie, modalitatea de plata (ramburs sau transfer bancar).

Livrare in orasul Iasi

Trimiterea produselor din Casuta Naturii se face personal de Spiridusi la dumneavoastra acasa, la birou sau in orice alt loc unde va este comod (parc, restaurant, sala de sport,....), in ziua de Sambata.

Comanda se poate ridica si direct din magazin – Iasi, Sos. Pacurari, nr.158, bl. 591, sc. B, parter. Avand in vedere ca exista posibilitatea ca nu toate produsele sa fie in stoc va recomandam sa ne dati un telefon pentru a confirma existenta produselor inainte de a ajunge in magazin. Va rugam sa sunati pentru a verifica stocurile disponibile.

Costurile transportului

- Pentru un cos de cumparaturi de minimum 100 RON Casuta Naturii livreaza coletul gratuit, indiferent de greutate, ambalaj, traseu sau vreme, in zonele maxime stabilite ( Copou - Rond Tramvai, Pacurari - Rond Era, CUG - Centrul Providenta, Bucium - Spitalul Socola, Tatarasi - Stadion Tineretului).

- Pentru un cos de cumparaturi cu valoare mai mica de 100 RON costul transportului este de 10 RON, indiferent de greutate, ambalaj, traseu sau vreme, in zonele maxime stabilite ( Copou - Rond Tramvai, Pacurari - Rond Era, CUG - Centrul Providenta, Bucium - Spitalul Socola, Tatarasi - Stadion Tineretului).


Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati!


Cu dragoste,

Spiridusii din Casuta Naturii