Seva de mesteacan bio 1l Bio Terra

  • Producător: Bio-Terra
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Greutate: 1.00l
  • Preț cu TVA: 15,00 Lei
  • Preț/l : 15,00 LeiSeva de mesteacan concentreaza toate substantele nutritive necesare cresterii arborelui. Ea contine glucoza si fructoza (care ii confera un gust usor dulce, foarte agreabil), aminoacizi, derivati terpenici, vitamina C si o serie intreaga de minerale valoroase: calciu, fosfor, magneziu, mangan, zinc, sodiu si fier.

Fiind intr-o solutie naturala echilibrata din punct de vedere al compozitiei, aceste substante sunt foarte usor asimilabile in organism, de unde si efectele terapeutice rapide ale sevei.

La o analiza atenta a acestor constituenti, precum si a cantitatilor in care se afla in seva, se poate remarca faptul ca ei sunt intr-o proportie optima pentru o asimilare foarte usoara si in acelasi timp lipsita de inconveniente.

Consumul a 0,5 – 1,0 litri/zi de seva de mesteacan, timp de 2 sau 3 saptamani, ajuta organismul in detoxifiere si cure de slabire, deficit de vitamine, oboseala, depresie, creste rezistenta organismului la efort fizic si psihic, la raceli, boli infectioase si alergice.

Seva de mesteacan poate fi utilizata ca adjuvant in: litiaza renala, cistita cronica, artroza, reumatism cronic, celulita, hipercolesterolemie, obezitate, guta, stomatita aftoasa, dermatoza.

Seva de mesteacan, bogata in betulina, are proprietati diuretice si depurative, stimuland eliminarea acidului uric, a ureei, are capacitatea de a reduce nivelul colesterolemiei.

Seva de mesteacan, prin puterea sa regeneratoare-depurativ si antioxidant natural, stimuleaza functionarea majoritatii organelor, prin activarea metabolismului la nivelul aparatului osteo-articular, endocrin, urinar, cutanat, a sistemului nervos central si a sistemului reticulo-endotelial.

Compozitie: seva organica de mesteacan 99.86%, regulator de aciditate - acid citric

Valoare energetica pentru 100ml produs: 15.1 kj/ 3.6kcal

Conditii de pastrare: temperatura intre 0 si 25grade Celsius si umiditate relativa sub 75%, in locuri protejate de lumina directa a soarelui.

Dupa deschidere, se va pastra la temperatura de 2 - 8 grade Celsius, nu mai mult de 48 ore.

Informatiile prezentate pe www.casutanaturii.ro, despre valoarea terapeutica a produselor au scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicilor sau a oricarui personal medical calificat.
In cazul afectiunilor, alimentatia poate imbunatati rezultatele tratamentul medicamentos prescris de medicina clasica.
Pentru mentinerea starii optime de sanatate este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata, un stil de viata pozitiv si activitate fizica.

Sanatatea ta conteaza!