Suc de merisor bio 500ml Biotta

  • Producător: Biotta
  • Disponibilitate: Pre-Comanda!
  • Greutate: 500.00ml
  • Preț cu TVA: 23,00 Lei
  • Preț/l : 46,00 LeiMerisoarele (coacaze rosii de padure) de munte pot avea efecte pozitive asupra activitatii vezicii urinare.

Biotta produce suc de merisoare coapte pe cale naturala si culese din zone unde cresc spontan (necultivat) in Scandinavia si tarile din Europa Centrala. Sucul de coacaze rosii de munte este recunoscut ca bogat in proantocianide naturale.

Pentru ca sucul de merisoare e foarte acru în stare naturala, sucul Biotta de merisoare contine si ceai de frunze de mesteacan si concentrat de agave (17 %). Sucul de merisoare Biotta a fost dezvoltat in colaborare cu “Centrul pentru cercetarea vezicii urinare” la spitalul cantonal din Frauenfeld, Elvetia.

Sucul Biotta de merisoare poate avea efecte pozitive asupra vezicii urinare. Pentru 40% dintre femei si pentru multi barbati acesta poate fi un motiv foarte bun pentru a consuma regulat acest suc.

Informatiile prezentate pe www.casutanaturii.ro, despre valoarea terapeutica a produselor au scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicilor sau a oricarui personal medical calificat.
In cazul afectiunilor, alimentatia poate imbunatati rezultatele tratamentul medicamentos prescris de medicina clasica.
Pentru mentinerea starii optime de sanatate este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata, un stil de viata pozitiv si activitate fizica.

Sanatatea ta conteaza!